top of page

Gezinsfotograaf op Texel

Bijgewerkt op: 15 jan. 2023

Afgelopen zomer had ik een aantal aanvragen van gezinnen die op vakantie waren/gingen op Texel en hier graag ook een fotoshoot wilden doen.

Hoe leuk is dat?

En ondanks dat de zomer meestal vol is met bruiloften houd ik altijd een paar plekjes beschikbaar.

Ook kreeg ik een aanvraag van Marloes, samen met haar partner en 3 kinderen waren zij op het waddeneiland Texel op vakantie. We raakten in contact omdat Marloes een fotograaf op Texel zocht die foto's van hen kon maken. Al snel werd duidelijk dat mijn style van fotografie aansluit bij de wensen van Marloes. Lekker vrij, met veel plezier mooie foto's maken om voor altijd te koesteren. Gezien de vakantiestemming spraken we begin van de avond af en gingen we lekker met elkaar aan de wandel door een prachtig stuk natuur. Tijdens deze wandeling maakte ik natuurlijk foto's, maar werd er ook verstoppertje gespeeld, tikkertje en was er een frisbee mee. Hoe leuk is dat? Een feestje voor een fotograaf om tijdens een gezinsshoot zoveel vrijheid te ervaren.


Heerlijk onbevangen dus. Er werd geknuffeld, beetje geruzied (hoort er bij natuurlijk) maar vooral dus ook veel plezier gemaakt. En dat zie je!


Kijk je mee?

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page