top of page

Trouwen op Texel: Jesse en Mandy

Het werd wel weer eens tijd voor een blog. En aangezien het ‘’komkommertijd’’ is in trouwfotografieland, hoog tijd om een blog te delen.

Maar waar te beginnen? Vorig jaar heb ik werkelijk waar zoveel prachtige bruiloften mogen fotograferen! Van heel klein en intiem tot groots en meerdaagse festivalbruiloften.


Nee ik begin niet bij het begin, ik begin juist bij het einde. Als trouwfotograaf blijft het keer op keer een feestje om op de boot naar Texel te stappen en daar een prachtige bruiloft te mogen fotograferen.

Zo ook de dag van Jesse en Mandy.


Jesse en Mandy trouwden op Texel. En al heel snel in het eerste contact bleek dat dit wel eens een hele mooie kon gaan worden.

En ja, dat was het zeker! Styling op en top, (uiteraard door Astrid) prachtige trouwlocaties, een heel fijn en gezellig gezelschap en vooral een prachtig, verliefd en flexibel bruidspaar!

Maar ja, wanneer je op een Waddeneiland trouwt kan het natuurlijk zomaar zijn dat het waait. En dat deed het, flink ook. En die wind, die waaide ook nog eens flinke buien over het eiland. op naar plan B dus. Of misschien zelfs wel plan C. Maar dat maakte het bruidspaar gelukkig helemaal niks uit, zij genoten vooral van en met elkaar!


Terwijl er tijdens de ceremonie een enorme bui over raasde en de natuurkrachten er bijna alles aan deden om de aandacht op te eisen, lukte dat niet. Alle aandacht was voor de prachtige ceremonie. Het bruidspaar sprak geloftes uit, er werd gelachen er werd gehuild. Ondanks de beperkte ruimte, een prachtige ceremonie om te fotograferen.


Na de ceremonie verplaatste de bruiloft zich richting het strand waar we ook zodra de zon even doorbrak nog snel een paar foto’s van het getrouwde stel maakten. De spanning eraf, en ja dat zie je!

Ik kan het niet vaak genoeg schrijven maar werkelijk waar een feestje om deze prachtige bruiloft op Texel als trouwfotograaf te mogen fotograferen!

Kijk zelf maar, benieuwd wat je ervan vind!


Trouw je zelf (op Texel) en zoek je nog een fotograaf? Je mag mij altijd vrijblijvend benaderen!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page