top of page

Gezinsfotograaf Noord Holland

''Ze zijn maar zo kort klein.''

'Leuk voor later.''

of  ''Dan staat mama er ook eens op.''

Kortom, doen! Een fotoshoot met je gezin is meer dan alleen een paar mooie foto's van hoe jullie nu zijn als gezin. Het is een herinnering voor altijd. Aan een bijzondere tijd, namelijk de jeugd van jullie kinderen. Foto's die over 20, 30, 40 jaar nog steeds gewaardeerd zullen worden.

Naast mijn vak als fotograaf weet ik ook als moeder hoe bijzonder en waardevol het is om foto’s te hebben van en met je kinderen. Want, helaas, al die clichés zijn natuurlijk hartstikke waar!

Als fotograaf in Den Helder ken ik de mooiste plekjes omdat ik hier zelf woon, maar inmiddels heb ik ook veel ervaring als fotograaf op Texel of op andere plekjes in (Noord) Holland. Dus ook wanneer je bijvoorbeeld een fotograaf in Alkmaar zoekt, kom ik met liefde jullie kant op!

Als fotograaf vind ik het heel belangrijk om jouw gezin te fotograferen zoals jullie zijn. De foto's worden gemaakt op een mooi plekje in de natuur of lekker thuis.

 

Jullie zullen tijdens de fotoshoot jezelf zijn. Speel een spelletje, vertel een mop of ga lekker picknicken. Gewoon dat wat bij jullie past zal ik voor jullie op z'n mooist vastleggen, zodat het voor iedereen dierbaar zal zijn en blijven. Echt waar! En ja, niet alle kinderen hebben er altijd zin in. Geeft niks, ik zal ze er zeker bij betrekken of juist even met rust laten als ze daar behoefte aan hebben. En nee, een fotoshoot zal zeker geen uren duren, daar maken we (bijna) niemand blij mee toch?

Meer zien? Of meer informatie? Vraag dan hier vrijblijvend de brochure aan.

Let op, vanaf heden fotografeer ik alleen gezinnen en ben ik gestopt met het fotograferen van hele families.

Investering:

Pakketten:

pakket 1:

mini album 15x15

12 spreads

40-50 foto's digitaal

€ 269,- incl. BTW*

pakket 2:

Album 20x20

10 spreads

50-60 foto's digitaal

€299 incl. BTW*

pakket 3:

Album 20x20

12 spreads

60-70 foto's digitaal

€329 incl. BTW*

 

- Extra spread zijn bij te boeken voor €5,- per spread.

- Een spread is 2 pagina's

- Extra album (na)bestellen kan. Kosten zijn verschillend, afhankelijk van de maat.

*Excl. reiskosten a €0,39 buiten Den Helder

Blogs:

Julie524.jpg
460A0305.jpg
bottom of page