top of page

Newborn fotografie | Moze

De winter staat bij mij bijna altijd in het teken van zwangerschapsshoots en newbornshoots.

Ook deze newborn fotoshoot stond al een tijdje op de planning en afgelopen januari was het dan zover.

‘’Ooit’’ leerde ik Sander en Sarah kennen omdat ze gingen trouwen, ik mocht als trouwfotograaf hun prachtige bruiloft fotograferen.

We hielden contact en ik fotografeerde hen vervolgens ook vaker.


Inmiddels hebben ze twee prachtige kinderen en aan mij de eer als newbornfotograaf om dit mooie gezin nu samen met baby Moze erbij te fotograferen. Lekker thuis, lekker vrij. En ondanks dat River mijn aanwezigheid een beetje spannend vond heb ik het gezin kunnen fotograferen zoals ze zijn.

Spelend, knuffelend en vooral de kinderen volgend lukte het om zowel vrolijke als intieme momenten te fotograferen.


In de newbornfotografie vind ik het zelf heel belangrijk dat je jezelf herkent in het moment. Zeker met zo’n kleine baby staat je wereld natuurlijk op z’n kop. Des te mooier om voor altijd, door de foto’s, stil te kunnen staan bij hoe klein ze zijn en wat voor een bijzondere tijd in je leven dit is!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page