top of page

Empowerment fotoshoot

Ja! Daar is hij dan eindelijk. Eindelijk weer een blog. In de tussentijd is er veel gebeurd en ondanks alle maatregelen op dit moment heb ik evengoed heel veel, maar dan ook echt heel veel mooie foto’s mogen maken.


Daar waar ik eerste instantie een blog wilde maken van mijn ‘’coronaproof’’ bruiloft van dit jaar (volgt snel, echt waar) is het toch een heel andere blog geworden.

Namelijk een blog vol vrij werk met Ashley als mijn ‘’muze’’. Ashley en ik kennen elkaar nu al een aantal jaar via social media, ik heb haar al eerder mogen fotograferen en nu liep ik al een tijd met een idee in mijn hoofd. Voor dit idee zocht ik een vrouw, puur natuur, sterk op beeld en zonder schaamte. Toen ik Ashley een foto in badpak zag posten, wist ik het. Natuurlijk kon en moest zij een rol spelen in dit beeld!


Zo gezegd zo gedaan. Naast dat Ashley uber optimistisch is, want geloof me, ze maakt veel mee op het moment, is ze ook echt prachtig en staat ze open voor creativiteit. Samen maakten we meerdere moodboards, zaten we volledig op één lijn en gaf ze mij alle vrijheid en vertrouwde volledig op mijn mening en ideeën. 2 prednison kuren verder en ondanks alle ellende die haar nog te wachten staat knalt ze toch even flink van je scherm af!


Mijn idee is meer dan uitgewerkt. Vol motivatie om meerdere vrouwen zo krachtig in beeld te brengen post ik deze blog. Want zeg nou eerlijk. Hoe mooi is Ashley?


In de maatschappij is op dit moment veel gaande, veel negatief en narigheid maar ook #bodypositive is een trending topic. En terecht. Vrouwen (maar ook mannen) moeten gewoon mogen zijn wie ze zijn. Geen lijf is perfect, boeiend!


Maar even eerlijk, zou jij zulke foto’s durven maken. Ik weet zelf niet eens of ik het zou durven. Maar waarom nou eigenlijk niet? Om het oordeel van een ander? Je bent mooi zoals je bent, maat 36 of maat 46, 1.60m of 1.90m en om over je huidskleur al helemaal maar te zwijgen.


Jij bent jij en dat maakt jou mooi, aan mij alleen maar de eer om dit te vereeuwigen. Oh en dat doe ik oprecht met zoveel liefde!

Kijk je mee? En neem vooral contact op als je durft!
174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page