top of page

Trouwfotografie 't Zand | Kjell en Heleen

Bijgewerkt op: 6 mrt.

Het trouwseizoen 2023 zit erop! En wat heb ik als trouwfotograaf weer prachtige dagen mogen fotograferen.

Dagen vol liefde, dagen om voor altijd te koesteren. Gevuld met veel lol, maar zeker ook tranen. Tranen van geluk, tranen van spanning en tranen van gemis.


Deze dagen zijn zo waardevol om te fotograferen. Ik ben mij er zo van bewust dat ik als trouwfotograaf zo’n belangrijke rol heb op deze dagen. Ik zorg er namelijk voor dat je de dag voor altijd terug kan zien. Voor altijd samen, met familie en/of met vrienden terugkijken op misschien wel jullie favoriete dag samen. Aan mij dan dus ook de taak om jullie trouwdag te fotograferen zoals hij is. De memorabele momenten, maar vooral ook de momenten die jullie misschien niet eens bewust meekrijgen.


Ik gun het mijn bruidsparen zo dat zij zichzelf en de dag herkennen. Dat ze ook terug kunnen kijk met diezelfde lach en misschien zelfs wel met diezelfde traan.


Heel kort in een notendop omschreven waarom ik doe wat ik doe, maar in deze blog wil ik vooral stilstaat bij de dag van Kjell en Heleen. Zij trouwden groots! Zij wilden 1 ding en dat was de liefde, hun liefde, met alle dierbaren vieren. En ja, dat hebben ze gedaan! Er werd zelfs tijd vrijgemaakt om een dierbare te bezoeken die helaas niet in de gelegenheid was om erbij te zijn. Hoe hartverwarmend is dat? Niet te doen!


Een enorm grote eer om hier als fotograaf bij te mogen zijn, een enorm grote eer dat ik hun fotograaf mocht zijn. Dat zij mij vertrouwden als hun trouwfotograaf en alle dierbare momenten door mij wilden laten fotograferen!


En dit was nog maar aan het begin van het seizoen, daarna volgde nog veeeeel meer liefde, maar daarover een andere keer nog wel meer.

Nu eerst genieten van deze heerlijke liefdevolle dag. Een feestje om te mogen fotograferen en documenteren.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page