top of page

Empowerment fotoshootAfgelopen jaar ben ik mij meer gaan verdiepen in het fotograferen van portretten. En binnen de portretfotografie ben ik mij (Zoals je misschien al gezien hebt) gaan richten op empowerment.

Binnen deze tak van fotografie, portreteer ik vrouwen in hun kracht. Tijdens deze shoots staat dan ook de vrouw centraal. Binnen deze manier van fotografie richt ik mij vooral ook op het krachtig in beeld brengen van deze echte vrouw. Naar mijn mening een mooie verrijking van mijn lifestylefotografie.


Afgelopen December mocht ik Berit fotograferen. Berit had ik afgelopen zomer al tijdens een familieshoot ontmoet en ook dit jaar zal ik haar weer mogen fotograferen maar dan op haar bruiloft.

N.a.v. een actie op mijn social media reageerde Berit enthousiast. Wel sprak ze uit het spannend te vinden, maar dat mag!

In de voorbereiding op de shoot hebben we rekening gehouden met de locatie, maar ook hebben we een moodboard gemaakt passend bij Berit en bij mijn style.

Naar mijn mening was de shoot vanaf moment 1 ontspannen en gezellig te noemen. We kletsten volop en de spanning was eigenlijk al vrij snel weg.


Het grootste en naar mijn mening allesomvattende compliment kwam eigenlijk meteen al via de app na de shoot. Berit stuurde mij namelijk; Super leuk gehad, dankjewel! Zenuwen waren dus nergens voor nodig!


Een groter compliment is er voor mij natuurlijk niet. Juist in deze misschien wel kwetsbare manier van fotograferen (want ja één op één is natuurlijk veel spannender dan dat je bijvoorbeeld je gezin veilig om je heen hebt) is het natuurlijk superfijn om dit te horen.


Afgelopen zomer deelde ik hier op het blog ook al een empowermentshoot. Deze was middenin een hittegolf en dus niet te vergelijken met de omstandigheden in december. (alhoewel het wel echt een prachtige middag was.)


Ik weet dat er veel vrouwen zijn die willen, maar niet durven. Ik hoop dat ik die vrouwen hiermee nogmaals kan laten zien dat het het waard is.

Dat het minder spannend is dan dat je denkt. Dat echt niet eerst die 5KG eraf hoeven en al helemaal dat je het verdient!

Soms moet je buiten je comfortzone gaan en gewoon doen!

Heb je nou vragen, wil je iets weten of misschien zelfs wel boeken?

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen. Maar nu eerst natuurlijk de shoot met Berit nog bekijken. Laat je mij weten wat je er van vindt?
122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page