top of page

Trouwfotograaf Noord Holland | trouwreportage Dirk en Melanie

Bijgewerkt op: 15 jan. 2023

Dat de bruiloft ondanks alles door zou gaan was al heel snel duidelijk. Maar hoe, dat bleef tot op de dag zelf nog spannend. Daar waar het diner en feest helaas al eerder geschrapt werden was het op de dag zelf voornamelijk in verband met het weer nog spannend of ze wel op hun gedroomde plek ''in de Japanse tuin'' konden trouwen. Vlak voor de ceremonie ging er nog een flink bui over. Maar... bij aankomst van het bruidspaar was daar zelfs een zonnestraal. Het moest zo zijn!


Een groteske dag met een klein gezelschap, ja het kan. Trouwen zowel in de Japanse tuin als in de prachtige Petrus en Pauluskerk. Een borrel in de kerktuin en een intiem diner met familie met privéchef. Het kan en ze deden het met alle mogelijke allure. Een koude dag met een gure wind mocht absoluut (en terecht) de pret niet drukken.


Meerdere locaties betekent altijd ook hard werken voor de leveranciers maar absoluut met resultaat. Iedere locatie was een plaatje en het bruidspaar zelf natuurlijk de kers op de taart.

Een sabelwacht, gospelkoor en eigen bier. Niet persé drie onderwerpen die je snel zou combineren met een bruiloft met een Japanse tintje. Maar zeker wel met de bruiloft van Dirk en Melanie. Alles klopte en was zoals het moest zijn.


Topdag om te mogen fotograferen, eentje die mij nog erg lang bij zal blijven!
Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page