Trouwreportage Koen en Jojanneke

Bijgewerkt op: 14 apr. 2021
Op mijn social media heb je mogelijk al wat plaatjes van deze prachtige dag voorbij zien komen. Maar daar waar een foto natuurlijk veel kan zeggen vind ik dat bij een trouwreportage je het verhaal pas echt verteld als je de dag ziet van A tot Z. Een dag vol liefde en emoties. Je ziet de spanning bij de start en naarmate de dag vordert steeds meer ontspanning en vreugde.


Koen en Jojanneke trouwden in September 2020. Naast de kerkelijke dienst was er een samenkomst en diner bij de Gasfabriek in Alkmaar. Het weer liet het toe om vooral lekker veel buiten te zijn.

Vroeg in de ochtend waren ze voor de wet al getrouwd om vervolgende de rest van de dag met dierbaren te vieren.


Persoonlijk vind ik het altijd heel mooi om te zien hoe een stel van zo'n dag echt een eigen unieke dag maakt. De dag indelen zoals jij hem voor je ziet en het liefst hebt. Zo ook bij deze dag. Er was veel tijd en ruimte, geen enorm strakke planning en vooral veel liefde en spontaniteit.


Het feest werd ingeruild voor een lang en breed diner waarbij het stel iedere gang bij een andere tafel aansloot.

Tussen de dienst en de receptie in zijn we kort de binnenstad van Alkmaar ingegaan en tussen twee gangen door even kort naar een klein parkje naast de feestlocatie om voor een laatste moment die dag nog even samen de liefde te vieren.


Door het spreiden van de reportage kom je niet alleen qua tijd beter uit (minder weg bij de gasten) maar heb je ook hele verschillende unieke foto's omdat het op meerdere momenten op de dag op meerdere locaties is.


Kortom een ontspannen, vrijblijvende dag vol liefde! Kijk zelf maar..

269 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven