top of page

Trouwfotograaf Amsterdam

Bijgewerkt op: 22 dec. 2022

Begin februari ging mijn telefoon. Astrid Santé belde, ze had een last minute aanvraag voor een bruiloft over 2 weken (!!) in Amsterdam en zocht hier een trouwfotograaf voor. Uit eerdere samenwerkingen is gebleken dat wij dit kunnen, en zo geschiedde. Mijn agenda liet het toe en na heel wat appjes, telefoontjes en adhoc oplossingen was het 22-02-2022 dan zover! Ik reisde af naar Amstelveen (nadat Suus Geluk de prachtige bloemen aan mij had meegegeven) om bij Macey en Lionel te starten. Kapper/make up aan huis. Door de bruidegom heerlijk bereidde koffie om de dag mee op te starten. Een plan voor de reportage was er nog niet (echt), de datum was populair, het weer niet opperbest dus de binnenlocaties beperkt. Vlak voor vertrek de knoop doorgehakt en besloten te parkeren bij museumplein in Amsterdam en daarvandaan ''gewoon'' te kijken wat te doen met de trouwreportage. Wat dat betreft is Amsterdam natuurlijk hartstikke fotogeniek! Als trouwfotograaf in Amsterdam, is eigenlijk ieder plekje mooi om te fotograferen maar daar speelt het weer natuurlijk wel een grote rol bij.


Het weer was koud, de wind was guur en het begon ook te miezeren. Al snel stonden we op het fietspad onder het Rijksmuseum. Het was voorjaarsvakantie, dus voor het museum stond een rij die natuurlijk ook oog hadden voor het bruidspaar.

Onder het motto, niet geschoten is altijd mis, zocht ik als trouwfotograaf een werknemer van het museum op en vroeg of wij toevallig binnen foto's mochten maken. Na overleg met de beveiliging en wat afspraken werden we warm ontvangen met een prachtige Amsterdamse trouwreportage als resultaat.

Stiekem misschien wel de droom van elke trouwfotograaf, fotograferen in jouw favoriete museum tussen alle grote meesters!

Eigenlijk zouden we ook nog tussen de planten in een kas foto's gaan maken, maar het was zo heerlijk warm in het Rijksmuseum en de omgeving natuurlijk zo mooi dat we besloten daar te blijven.


Na de reportage gingen we weer terug naar Amstelveen voor het officiële gedeelte in het Gemeentehuis om dit vervolgens te gaan vieren bij de Kruidfabriek .


Genoeg woorden, kijk je mee?
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page