top of page

Raamshoot

En toen was daar Corona. Heel de wereld op zijn kop. Alle fotoshoots afgezegd en alle bruiloften uitgesteld. (bijna) Iedereen kwam thuis te zitten met een hoop vraagtekens en onduidelijkheid.

Ik had o.a. met Vivian een newbornshoot gepland staan n.a.v. de geboorte van hun tweede dochter Pien. Helaas, voor newbornshoots kom ik binnen, en erg dichtbij. Ook als ik mijn zoomlens gebruik. Niet verantwoord om door te laten gaan en de newbornshoot dus afgezegd. Maar toen kwam ik, geïnspireerd door andere fotografen, op het idee om raamshoots aan te gaan bieden. Ik fotografeer gezinnen door het raam, of in de tuin op gepaste afstand. Vivian en Mark wonen in een prachtig huis op een prachtige locatie wat zich dus ook erg goed leent voor een fotoshoot anno voorjaar 2020.

Samen met hun mooie meiden maakten we zowat ik elk hoekje van het huis foto's. Met de mooie tulpenvelden in de weerspiegeling in het raam, en al zoekend naar kikkers bij de voorgevel. Een superleuke shoot, die in deze bizarre tijd toch een positieve herinnering met zich meebrengt.

Kijk zelf maar!


Zelf een raamshoot boeken? Dat kan nog de hele maand mei! Kijk op mijn social media voor meer informatie.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page