top of page

Newbornshoot met tweede kindje

Nu ik al ruim 7 (!!) jaar fotografeer, kom ik met enige regelmaat voor een tweede (of soms derde, vierde) keer terug bij een gezin. Zo ook bij dit fijne gezin. Toen hun dochter Kiek werd geboren mocht ik namelijk al foto's komen maken bij dit heerlijke wakkere en kleine meisje. Nu twee jaar later aan mij de eer om weer langs te komen want Huup was geboren! Tegenovergestelde van zijn zus, de hele shoot geslapen en een beer van een gozer.


Zo leuk om niet alleen Kiek en haar ouders weer te zien, die in de tussentijd even het hele huis ook nog eens prachtig verbouwd hadden, maar vooral om weer zo'n bijzonder mooi moment in het leven van dit gezin te mogen fotograferen.


Een heerlijke shoot, lekker thuis, lekker met elkaar. Buiten stormde het redelijk maar binnen was het warm van de liefde!


En het grootste compliment wat ik kan krijgen kreeg ik na de preview al van Jette: ''Blijft toch bijzonder hoe je zo'n op het oog 'gewoon' moment, zo prachtig vast kunt leggen!!''

Ja jongens, dan maakt mijn hart echt een sprongetje, want dat is echt de kern van mijn doel in fotografie. Mensen fotograferen zoals ze zijn en te laten zien hoe mooi dat is!


Kijk nu snel zelf maar!
144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page