top of page

Gezinsshoot op een mistig strand

Wie mij op social media volgt weet dat ik de maand december even ''afwezig'' was. Deze detox is zo goed bevallen dat ik nu toch echt tot de conclusie ben gekomen dat ik meer regelmaat in het delen van mijn werk wil brengen.

Om hier mee te starten zal ik in de maand januari iedere (!) maandag een nieuwe blog uploaden! Want ik was dan misschien online dan wel niet aanwezig, maar ik heb zeker niet stil gezeten!

De eerste blog van dit nieuwe jaar en dus van één van de shoots van december, is die van dit prachtige gezin. De oplettende kijker zal hen misschien herkennen. Ik heb ze namelijk al eerder mogen fotograferen. Joshua was toen nog een peuter en gaat inmiddels al naar school! Naast dat ik het echt superleuk vind om gezinnen terug te zien was dit helemaal een eer om dit gezin weer terug te zien omdat ze naar de andere kant van Nederland verhuisd zijn. Ze waren dit weekend (precies het weekend voor de lockdown gelukkig) weer aan de kust en daar heb ik ze op een prachtige fotogenieke mistige zaterdagmiddag mogen fotograferen.

Ik denk dat er weinig fotografen zijn die geen vreugdedans doen als ze zien dat het buiten mistig is. Het maakt de omgeving zacht en het onderwerp (in mijn geval dit gezin) springt er daardoor nog meer uit. Deze dag was echter wel spannend. Er stond namelijk flink wat regen gepland. Maar lang leve het wonen aan de kust, het bleef helemaal droog.

Genoeg woorden, snel naar de beelden! Laat je mij weten wat je er van vindt?
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page