top of page

Coronaproof bruiloft Jordy en Jennifer

Daar is hij dan! De “coronaproof’’ bruiloft van Jordy en Jennifer.

Daar waar veel bruiloften dit seizoen zijn verzet of zelf uitgesteld, kozen Jordy en Jennifer er bewust voor om de dag met een intiem gezelschap van 30 gasten door te laten gaan. Ze waren al jaren bezig met deze dag, dus dit moest hem ook gewoon worden. En wat ben ik blij voor hen dat ze hem door hebben laten gaan, want wat was het een prachtige dag.

Het zonnetje scheen, een heerlijk Helders windje en de meest dierbare personen om hen heen maakte het een dag om nooit te vergeten.

De organisatie had alles tot in de puntjes verzorgd wat er vervolgens weer voor zorgde dat Jordy en Jennifer vooral gewoon konden genieten en zich helemaal niet druk hoefden te maken om alle maatregelen. Na een prachtige buitenceremonie werd deze mooie dag binnen bij Fort Westoever afgesloten met een intiem diner met alle daggasten.

Degene die mij op social media volgen hebben waarschijnlijk al het één en ander voorbij zien komen, maar hier dan nu echt de hele dag op beeld.

Weer even nagenieten, heerlijk. Iedere bruiloft is elke keer weer een feestje maar in een jaar als dit is het feestje misschien toch nog wel even groter!

Organisatie:

Locatie: Fort Westoever

Weddingplanning en organisatie: Santé Bruiloften

Bloemen: Bloemstyliste Martine Groot

Fotograaf: Jennifer Adriëne Fotografie

Second Shooter: Captured by Lisa

469 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page