top of page

Bruiloft Arno en Marije

Zaterdag 14 december 2019 mocht ik de prachtige dag van Arno en Marije vastleggen. De laatste bruiloft van het jaar.

Een warme, (en nee daar bedoel ik niet het weer mee) intieme dag vol liefde. Na het ophaalmoment (tussen de hagelbuien door) maakte we wat foto's buiten. Maar gezien de hard wind en de kans op een (hagel)bui zijn we daarna vooral binnen foto's gaan maken.

Het stel trouwde in het huisduinenkerkje en vierde daarna de liefde bij fort Westoever.


Niet vaak wordt ik geboekt voor een winterbruiloft. Ergens snap ik dit wel, maar ergens ook niet. Het feit dat je in de winter trouwt brengt direct al een intieme gedachte met zich mee. (vind ik dan he)

De kans op mooi weer schat je klein (terwijl dat echt niet altijd zo hoeft te zijn) maar daardoor brengt dat volgens mij wel een soort rust met zich mee.

Natuurlijk snap ik de keuze voor een zomerbruiloft, maar de teleurstelling is soms ook groot als het Nederlandse onvoorspelbare weer anders is dan gehoopt.

Maar goed, zie hier hoe een warme intieme winterbruiloft er dus uit ziet!


En als jij trouwt in de winter (maar ook in de lente, zomer of herfst) ik leg het met liefde vast!

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page