top of page

Joep

Daar is hij dan. Vrolijke, knappe Joep. De jongste aanwinst in dit heerlijke gezin. Joep is geboren met een schisis. Vlak na zijn geboorte deed het gezin een shoot in een fotostudio. Al snel had Laura spijt. Bij Lotje en Noud had ze thuis foto's laten maken en dat wilde ze nu eigenlijk weer. Dus nam ze met mij contact op voor een lifestyle newbornshoot.

Met de vraag of ik dan foto's kon komen maken na de operatie. Natuurlijk kon dat. Joep, inmiddels al 5 maanden oud had er zin in. Midden in de zaterdagochtend drukte (voor de zwemles uit, en ja de goedheiligman was ook in het land) maakten we tijd om een paar foto's te maken. Lekker thuis, met iedereen erop zoals hij/zij is. De foto's die ik het liefst maak en de foto's waarvan ik wist dat ik Laura er blij mee zou maken. Boven scheen er een heerlijk winterzonnetje naar binnen met deze prachtige warme gloed over de foto's als resultaat.


Ook een lifestyle newbornshoot boeken? Kijk dan even hier. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen, maar doe dat vooral wel op tijd want ik heb beperkt plek.

151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page