top of page

Trouwreportage Castricum | Martijn en Anna

Bijgewerkt op: 15 jan. 2023


In Augustus 2019 ging ik samen met Lesley di Alma richting Alkmaar om daar de dag van dit prachtige stel te documenteren. Lesley op film en ik als trouwfotograaf. Van het aankleden thuis tot het feest in het Het Ruijterhuys, we waren erbij. En hoe! Een mooie dag van een prachtig stel. Na het aankleden en de first look gingen we, via een tussenstop langs de weg, naar castrum aan zee voor de trouwreportage. En wat hadden we een mazzel, tussen de buien door konden we in prachtig licht (lees zon en donkere wolken op de achtergrond) supermooi beeld voor deze trouwreportage! We zaten nog niet in de auto richting het Ruiterhuys of het begon weer flink te regenen. Eenmaal aangekomen was het tijd voor het diner, de taart, ceremonie bij het Ruiterhuys en uiteraard het feest. Een topdag om als Trouwfotograaf te fotograferen, kijk maar snel!

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page