Martijn en Anna

Bijgewerkt op: 17 feb. 2020


In Augustus 2019 ging ik samen met Lesley di Alma richting Alkmaar om daar de dag van dit prachtige stel te documenteren. Lesley op film en ik met foto's. Van het aankleden thuis tot het feest in het Het Ruijterhuys, we waren erbij. En hoe! Een mooie dag van een prachtig stel. Na het aankleden en de first look gingen we, via een tussenstop langs de weg, naar castrum aan zee voor de reportage. En wat hadden we een mazzel, tussen de buien door konden we in prachtig licht (lees zon en donkere wolken op de achtergrond) supermooi beeld schieten van het knappe stel! We zaten nog niet in de auto richting het Ruiterhuys of het begon weer flink te regenen. Eenmaal aangekomen was het tijd voor het diner, de taart, ceremonie en uiteraard het feest. Een topdag, kijk maar snel!

#fotograafalkmaar #fotograafDenHelder #fotograafnoordholland #fotograaftexel #trouwfotograafbuitenland #castricumaanzee #hetruijterhuys #trouwen #trouwfotograaf #trouwfotograafalkmaar #trouwreportage #blogbruiloft