top of page

Baby Sep


Eigenlijk zou ik deze blog ook ''Het perfecte plaatje'' kunnen noemen.

Veel gezinnen die ik gefotografeerd heb weten het al. Kinderen doen tijdens een shoot wat ze zelf willen. Zo ook grote zus Eva. Supertrots op haar broertje, maar zo'n fotoshoot is natuurlijk ook wel heel erg spannend. Haar spanning is absoluut zichtbaar op de foto's, net als de wederzijdse liefde voor ieder gezinslid en het fijne geborgen gevoel van kind mogen zijn. Kortom dus het perfecte plaatje als je het mij vraagt.

Mensen die mij volgen op social media of vaker mijn blog lezen weten dat ik fotografeer zoals de situatie is. Natuurlijk stuur ik soms een beetje maar ik vind het veel mooier om het oprechte moment vast te leggen dan een plaatje creëren waarop mijn ''modellen'' niet zichzelf (kunnen) zijn. Daar is deze shoot een prachtig voorbeeld van als je het mij vraagt.

Wat vind jij?


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page