top of page

Trouwreportage


De hele week zou volgens de weerberichten vrijdag de mooiste dag van de week worden. Je raadt het al, eenmaal vrijdag 22 maart was het alles behalve zonnig en lekker warm.

Het was koud, er stond een gure wind en de wereld was klein door de mist. (om dit laatste deed ik overigens stiekem wel een vreugdedans.) Hartstikke fotogeniek weer, maar iets minder voor het bruidspaar.

Een super verliefd stel, stiekem een beetje zenuwachtig voor de dag, die met hun positieve energie de zon zowat lieten schijnen.

Dit prachtige stel ging ondanks de kou met mij mee het strand op en later de duinen in. Ze waren niet te stoppen en niks was te gek. Wat vervolgens weer terug te zien is in het resultaat.

De dag stond in het teken van een reportage en het officiële gedeelte. Aan mij de eer om dit gedeelte vast te leggen. Komend weekend doen ze het nog eens dunnetjes over en vieren ze een groot feest. Hoe leuk is dat?

Ga jij trouwen? Wil je mij als trouwfotograaf? Vraag dan hier vrijblijvend mij brochure aan.

Ook kan je hier op deze site alvast iets meer informatie terug vinden.

Wil je eerst nog meer van mijn recente werk zien? Kijk dan eens op mijn instagram of hier op de site in mijn portfolio

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page