top of page

Newbornshoot Novée


In het voorjaar van 2018 had ik dit leuke gezin met z'n drieën voor mijn camera (zie hier). Heerlijk in een bos vol met bloesem op een stralende warme dag.

Nu 9 maanden later, had ik weer de eer om hen te fotograferen. Alleen één klein verschil; kleine Novée is erbij gekomen. Amper twee weken oud, alles nog zo superklein, schattig en lief. Iets wat voor altijd vast gelegd moet worden al zeg ik het zelf.

Gericht op de kleine details de liefde tussen ouders, grote broer en Novée gingen we aan de slag.

De afgelopen winter heb ik heel veel baby's mogen fotograferen. Nu het voorjaar voor de deur staat heb ik minder ruimte in mijn agenda. Want bij het voorjaar horen ook bruiloften. Dus wil jij foto's van jou en jouw pasgeboren baby ergens tussen nu en September? Wacht dan alsjeblieft niet te lang want vol is voor mij echt vol.

Meer informatie of boeken? Klink dan hier je mag mij ook altijd vrijblijvend vragen stellen.

Maar wel pas na dat je de foto's van Novée hebt gezien.


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page