top of page

Griekse bruiloft


Terwijl ik deze blog schrijf ligt er buiten sneeuw. Een groter contrast is er niet. Want in deze blog neem ik jullie mee naar een hete dag in Augustus op het Griekse eiland Karpathos. Ik was hier om de dag van Lex en Noortje te fotograferen. Zij trouwden op het strand van dit prachtige eilandje en aan mij de eer om dit vast te leggen (ja echt!!)

De hele dag was ik bij hen. Van de laatste voorbereidingen en besprekingen in de ochtend tot aan het vuurwerk laat in de avond tijdens het feest.

Het stel had altijd al de wens om in Griekenland te trouwen, en zo gezegd zo gedaan.

Genoeg inleiding wat mij betreft, vanaf nu laat ik de beelden spreken. zie hier een kleine selectie van hun dag op beeld. 

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page