top of page

verloving


Zo. En toen was het herfst, tijd om een heerlijke zomerse verlovingsshoot (!!!!!) te delen.

Ja dames, ze bestaan nog. Van die verschrikkelijk romantische mannen die je meenemen voor een weekendje Texel. Als verrassing een loveshoot boeken, en als klap op de vuurpijl de shoot eindigen met dè vraag! 

Doe mij zo'n man (als je het leest schat, ja ik wil!)

Jongens, jongens, jongens. Wat was dit leuk en mooi om te mogen doen. De spanning hing goed in de lucht maar wat was Linda (de gelukkige bruid) verrast! En als kers op de taart kwam ook het zonnetje tijdens het aanzoek tevoorschijn.

Absoluut een vinkje op mijn bucketlist. En dan ook nog eens in de prachtige duinen van Texel met een heerlijk verliefd stel. Ik houd ervan!

Dus mochten er mannen zijn (of misschien vrouwen) die van plan zijn een aanzoek te doen. Bel, mail, app mij want ik leg het met alle liefde voor altijd voor jullie vast!

90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page