top of page

Luuk en Noud


In het voorjaar had ik de eer om Kayleigh (in verwachting van een tweeling) samen met haar vriend Simon thuis te fotograferen. Kayleigh was op dat moment nog in verwachting van hun tweeling. De moeder is spé is overduidelijk wel goed in het bijhouden van haar blog en schreef hier dan ook een blog over.

Inmiddels zijn de jongens geboren en mocht ik hen samen met hun trotse ouders vastleggen. Voor mij een nieuwe en superleuke ervaring en wat deden de mannen het goed. Lekker slapend, lekker knuffelend en vooral heel tevreden kon ik ze fotograferen.

Met onderstaande foto's als resultaat.

Ben jij in verwachting? En zou jij ook graag foto's willen?

Dat kan. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen.

Ik kom met liefde jullie kant op.


54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page