top of page

Sander en Yvette


Het heeft even geduurd maar er is weer een blog vol liefde.

Voor degene die het nog niet wisten, ik ben inmiddels alweer een maand terug van zwangerschapsverlof. En in deze maand heb ik alweer heel veel mooie foto's mogen maken. 

Maar ik begin bij het begin. Want de eerste shoot na mijn verlof was deze reportage met Sander en Yvette. En ik had mij geen betere opdracht kunnen wensen. Want ik mocht hun liefde vast leggen op een prachtige zonnige maar wel hele koude (ja het was -2!) dag. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen wist ik dat dit prachtige plaatjes gingen worden ondanks de kou. De liefde hield hen warm, kijk zelf maar!

Ga jij ook trouwen in 2018? Lijkt mij een eer om jullie dag vast te mogen leggen op beeld!

Mijn agenda stroomt al aardigvol. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen, maar wacht niet te lang.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page