top of page

Moederliefde


En toen was het jaar alweer bijna voorbij! En dus tijd voor een terugblik. Want wat was dit een mooi jaar en wat heb ik een hoop mooie foto’s mogen maken!

Geïnspireerd door het moederschap schrijf ik deze blog. Voor wie het nog niet heeft meegekregen, eind november ben ik trotste moeder geworden! Zowel privé als in mijn fotografie stond dit jaar dus regelmatig in het teken van moederliefde.

Zo eind van het jaar wil ik graag met jou terugblikken op dit mooie jaar aan de hand van foto's waar de moederliefde vanaf straalt. Want wat is het een eer om moeder te zijn. (Ja ik zit nog steeds op een roze wolk)

Het afgelopen jaar heb ik van jullie veel moeder-kind foto's mogen maken, en zijn er zelfs moeders die samen met hun kind(eren) een shoot bij mij geboekt hebben. Hoe leuk, en absoluut ook een must als je het mij vraagt. Want wat is het mooi om zulke dierbare foto's van jullie samen te hebben!

Zie hier een aantal foto's van troste stralende moeders die ik het afgelopen jaar dus heb mogen fotograferen.

En ja, er zitten ook een paar foto’s van mijzelf als trotse moeder bij.

Wil jij ook graag foto's met jouw kind(eren) neem dan contact met mij op. Tijdens newborn en familieshoots neem ik overigens ook altijd de tijd om wat foto's van jullie samen te maken.

Maar laten we die prachtige momenten vastleggen, voor we het weten zijn ze 16, en willen ze misschien wel niet meer met hun moeder op de foto.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page