top of page

Portret fotografie


Tijdens mijn vakantie ben ik gaan nadenken over waarin ik dit jaar meer ervaring op wil doen, waar ik nog verder in kan ontwikkelen en wat ik wil gaan bereiken. Eén van deze doelen/ nieuwe uitdagingen was meer nadenken over portret fotografie. Hoe kan ik er als fotograaf voor zorgen dat iemand 'mooie' foto's van zichzelf krijgt zonder dat ik zelf volledig buiten mijn straatje ga. (lees, ik ben nog steeds van mening dat ik de mooiste foto's kan maken tijdens spontane momenten) Het zette mij aan het denken en aan het pinnen. En nog voor ik mijn idee helemaal uitgedacht had, had ik een mail van Ashley in mijn inbox. Zij wilde graag foto's van haarzelf, door mij gefotografeerd. Toeval bestaat niet!

Na veel contact en delen van ideeën spraken wij af tijdens het gouden uur (Daar is hij weer, mijn favoriete moment van de dag ) en hebben wij ruim de tijd genomen om de foto's te kunnen maken die wij beide voor ogen hadden.

In de nabewerking merkte ik dat ik iets meer met kleur en contrast aan de slag ging dan dat ik bij een andere shoot zou doen. Maar zeker met resultaat (al zeg ik het zelf)

Ik vind dat de foto's meer dan geslaagd zijn en dit smaakt zeker naar meer.

Dus wil jij mooie, ongedwongen foto's van jezelf? schroom dan niet om mij te contacten!


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page