top of page

Dennis en Lena


Een aantal weken geleden kreeg ik in het engels een mail van de Duitse Lena. Of ik foto's wilde maken van haar en haar man als ze in Julianadorp op vakantie zijn. Mijn gedachten gingen alle kanten op, is dit spam? Moet ik hier op reageren? Hoe komt iemand uit Duitsland helemaal bij mij terecht? Na een vreugdedansje toch besloten te reageren, en wat bleek, ze bestaat echt! Ze had mij via google gevonden en was onder de indruk van mijn foto's (!!!) Vorig jaar zijn zij getrouwd. Het huwelijksaanzoek heeft destijds in Julianadorp plaats gevonden. Om hierbij stil te staan wilde ze graag foto's maken op dezelfde plek en dan precies een jaar na de bruiloft! (hoe romantisch)

Zaterdag 17 juni spraken we dan ook af op het strand en hebben we liefdevolle foto's kunnen maken met heerlijk weer. Ik zie overal hartjes, jij ook?

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page