top of page

Trouwfotografie


Vorig weekend ging ik naar Putten. (Ja ik heb die dag meer dan 3 uur in de auto gezeten, maar het was het meer dan waard kijk zo maar!) Hier volgde ik een workshop bij Bertina van 'Bemind fotografie'. Dit om (nog) meer ervaring op te doen binnen de bruidsfotografie, om te netwerken met andere fotografen vanuit heel Nederland (en België!) en om meer bij te leren over alle administratieve aspecten die bij het hebben van een onderneming komen kijk.

Tijdens deze workshop had Bertina een prachtig bruidspaar geregeld. De bruid heeft een winkel in vintage trouwjurken wat ervoor zorgde dat het stel er prachtig uit zag.

Nou volgens mij wel genoeg inleiding, ga maar kijken.

Trouw jij dit jaar of misschien wel in 2018 en zit je er aan te denken om mij te boeken? Mail mij dan vrijblijvend voor de mogelijkheden. Het lijkt mij in ieder geval een eer om voor jullie dè dag vast te leggen!

#trouwen #bruiloft #trouwfotografie #trouwfotograaf #bruid #trouwreportage #bruidsfotografie

129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page