top of page

Het leven is een plaatje


Ja, ik doe het gewoon! Ik schrijf een blog met foto's van mijzelf.

Al een geruime tijd was ik toe aan een nieuwe ''professionele'' profielfoto voor mijn site en social media. Ik had al iets moois in mijn hoofd, maar nu nog uitwerken. Want als ik zelf op de foto moet, wordt het best moeilijk om hem zelf te maken. Gelukkig is mijn zus ook erg goed met haar camera. Nu fotografeert zij vooral in en om het huis voor haar blog maar ik wist zeker dat zij snapt wat ik bedoel en wil.

Dus daar gingen we, tijdens het gouden uur richting de helderse duinen.

Mooi licht, mooie omgeving, rode jumpsuit en vooral blijven bewegen (klein detail het vroor die dag)

En jahoor, het is gelukt! Ze heeft precies de foto's gemaakt die ik zo graag wilde hebben. Een foto waar ik op sta zoals ik ben. In een setting waarin ik zelf het liefst foto's maak. Want oh, wat was het weer prachtig die dag.

Bedankt zus, ik ben er heel erg blij mee!

Wil jij nou ook een goede profielfoto voor jouw bedrijf? Eentje waarbij je niet stijf voor een wit doek staat? Neem dan gerust contact met mij op en dan zorg ik ervoor dat ik precies de foto maak die jij wilt hebben!

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page