top of page

Nazomer avond


WAT een weer was het de afgelopen 2 weken! Mij hoor je absoluut niet klagen, heerlijk! En ook perfect weer om mooie foto's te maken. laag zonnetje, en natuur die toch wel al langzaam zijn herfstkleuren aan neemt. Prachtig. Daarom ging ik begin deze week op Facebook en Instagram op zoek naar een stel die met mij mee gingen (volg jij mij al?) Ik had ruimte in mijn agenda en ik kon deze heerlijke week niet voorbij laten gaan zonder het vast te leggen.

Cindy en Henk waren allebei vrij en vonden het leuk om mee te gaan.

En wat ben ik daar blij mee, want wat een plaatje!

Ben jij verliefd, verloofd, getrouwd of zwanger. En wil jij jullie liefde voor eeuwig vast laten leggen (want wie wil er nou geen mooie foto's om later aan zijn klein kinderen te laten zien?) Mail mij dan. (klik hier)

Ook heb ik volgend jaar nog een paar plekjes voor een paar bruiloften. Mail mij vrijblijvend voor meer informatie.

Maar nu eerst even genieten van dit heerlijke stel, op deze heerlijke nazomer avond!


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page