top of page

Hoe het allemaal begon..


Deze foto's maakte ik 3 (!) jaar geleden van mijn zwangere zus. In verwachting van haar tweede dochter vroeg ze mij of ik niet ''even'' een paar foto's kon maken. Natuurlijk kon ik dat! Ik was direct enthousiast en nam mijn camera mee.

Dus zo gezegd, zo gedaan. En nu, 3 jaar later, als ik de foto's dan weer terug zie ben ik nog steeds blij met dat ik toen ''even'' een paar foto's heb gemaakt. Het smaakte direct naar meer. Ik volgende cursussen en workshops en raak nog steeds dagelijks geïnspireerd en enthousiast.

En kijk waar ik nu ben. Mensen die mij niet kennen benaderen mij om foto's te maken van hun dierbaarste bezit en is mijn naam zelfs een officieel bedrijf geworden!

Super trots en echt superleuk dat ik dit allemaal heb kunnen bereiken. Ik barst van de ideeën en energie om nog veel meer moois vast te gaan leggen!


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page