• Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015 by Jennifer van Veen

November 14, 2019

October 17, 2019

April 24, 2019

April 11, 2019

March 18, 2019

February 25, 2019

February 8, 2019

January 23, 2019

December 31, 2018

December 17, 2018

Please reload

Recent Posts
Featured Posts

Het leven is een plaatje

January 27, 2017

Ja, ik doe het gewoon! Ik schrijf een blog met foto's van mijzelf.

Al een geruime tijd was ik toe aan een nieuwe ''professionele'' profielfoto voor mijn site en social media. Ik had al iets moois in mijn hoofd, maar nu nog uitwerken. Want als ik zelf op de foto moet, wordt het best moeilijk om hem zelf te maken. Gelukkig is mijn zus ook erg goed met haar camera. Nu fotografeert zij vooral in en om het huis voor haar blog  maar ik wist zeker dat zij snapt wat ik bedoel en wil. 

Dus daar gingen we, tijdens het gouden uur richting de helderse duinen.

Mooi licht, mooie omgeving, rode jumpsuit en vooral blijven bewegen (klein detail het vroor die dag)

En jahoor, het is gelukt! Ze heeft precies de foto's gemaakt die ik zo graag wilde hebben. Een foto waar ik op sta zoals ik ben. In een setting waarin ik zelf het liefst foto's maak. Want oh, wat was het weer prachtig die dag.

 

Bedankt zus, ik ben er heel erg blij mee!

Wil jij nou ook een goede profielfoto voor jouw bedrijf? Eentje waarbij je niet stijf voor een wit doek staat? Neem dan gerust contact met mij op en dan zorg ik ervoor dat ik precies de foto maak die jij wilt hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags