• Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015 by Jennifer van Veen

Nazomer avond

September 16, 2016

WAT een weer was het de afgelopen 2 weken! Mij hoor je absoluut niet klagen, heerlijk! En ook perfect weer om mooie foto's te maken. laag zonnetje, en natuur die toch wel al langzaam zijn herfstkleuren aan neemt. Prachtig. Daarom ging ik begin deze week op Facebook en Instagram op zoek naar een stel die met mij mee gingen (volg jij mij al?) Ik had ruimte in mijn agenda en ik kon deze heerlijke week niet voorbij laten gaan zonder het vast te leggen.

Cindy en Henk waren allebei vrij en vonden het leuk om mee te gaan.

 

En wat ben ik daar blij mee, want wat een plaatje!

 

Ben jij verliefd, verloofd, getrouwd of zwanger. En wil jij jullie liefde voor eeuwig vast laten leggen (want wie wil er nou geen mooie foto's om later aan zijn klein kinderen te laten zien?) Mail mij dan. (klik hier) 

Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Ook heb ik volgend jaar nog een paar plekjes voor een paar bruiloften. Mail mij vrijblijvend voor meer informatie.

 

Maar nu eerst even genieten van dit heerlijke stel, op deze heerlijke nazomer avond!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Featured Posts
Recent Posts

January 22, 2020

November 14, 2019

October 17, 2019

April 24, 2019

April 11, 2019

March 18, 2019

February 25, 2019

February 8, 2019

January 23, 2019

December 31, 2018

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload