• Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015 by Jennifer van Veen

Plants & Flower

October 8, 2015

Ken jij ze al? Ik moet heel eerlijk zijn, ik ken ze nog niet zo lang. Maar sinds ik bekend ben met Urban Jungle Bloggers, wist ik dat ik deel uit wilde maken van hun ‘’community’’.

Afgelopen weekend was ik bij meetthebloggers. Daar zag ik de inspirerende Judith en Igor, zij zijn het brein achter dit geweldige concept. Zij delen liefde voor planten en willen deze liefde met meer mensen delen, en via hen deel ik nu mijn liefde voor planten met jou.

Het thema van deze maand is Plants & Flowers, en zie hier hoe ik dit thema geïnterpreteerd heb.

Ik heb de bloemen en planten voor deze blog bij mijzelf thuis gefotografeerd. In deze blog laat ik zien hoe het er bij mij thuis uitziet en breng ik mijn liefde voor planten (Cactussen en vetplanten) en bloemen naar voren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geïnspireerd door wat je ziet en nieuwsgierig naar meer? Op de site van urbanjunglebloggers vind je nog meer inspiratie en kan je andere blogs lezen met dit thema. Onder #urbanjunglebloggers kan je ook op andere social media inspiratie en blogs vinden. Ik ben enthousiast en hoop volgende maand, met een ander thema, weer mee te doen!

Houd mijn blog en social media dus in de gaten!

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
Featured Posts
Recent Posts

November 14, 2019

October 17, 2019

April 24, 2019

April 11, 2019

March 18, 2019

February 25, 2019

February 8, 2019

January 23, 2019

December 31, 2018

December 17, 2018

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload