top of page

familieshoot in de duinen


Op een regenachtige zaterdag in September reed ik richting Julianadorp om daar een familie te ontmoeten die hier een weekendje met elkaar waren.

De hele dag regende het maar volgens buienrader zou het eind van de middag droog worden. En jahoor, na meerdere keren checken en contact met elkaar die middag bleek het inderdaad rond 16.00 uur droog te worden.

Niet bang voor een druppel regen ontmoette ik deze spontane, vriendelijke en gezellige familie in de duinen van Julianadorp. En wat bleek, gedurende de shoot kwam de zon zelfs nog even kijken. 

Zelf ook een familieshoot boeken? Vanaf februari 2018 fotografeer ik weer maar voor die tijd mag je mij altijd al mailen voor meer informatie of om een shoot te plannen.

En oja, mocht je nog een origineel, leuk en spontaan cadeau zoeken voor bijvoorbeeld onder de kerstboom, ik heb cadeaubonnen! (kan het maar alvast geregeld hebben ;))

#julianadorp #familieshoot #fotografiefamiliefotografie #fotogaaf #fotografie #fotoshoot #familie #duinen #denhelder #fotograaf #fotograafdenhelder #fotograafjulianadorp

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page