top of page

Bruiloft Reinder en Alissa


Op een vrijdag in mei begon voor mij het trouwseizoen van 2017. Reinder en Alissa trouwden die dag in het prachtige Leeuwarden. Vooraf leek het erop dat het weer roet in het eten zou gaan gooien maar gelukkig viel dat alsnog hartstikke mee.

Na het eerste moment waarop Reinder Alissa thuis ophaalde zijn we direct de reportage gaan maken. Dit deden wij op verschillende plekken in en rondom Leeuwarden.

Daarna werd het huwelijk vastgelegd in het prachtige stadhuis van Leeuwarden om na het eten en de taart, ook het huwelijk nog te zegenen in een prachtige kerkje.

Als kers op de taart werd er een goed feestje gebouwd in Het Broodhuys Waar er tot in de late uurtjes is gedanst op de liefde.

Wat een eer om dit te mogen vastleggen, en wat zagen ze er mooi uit he?!

Afgelopen week kon ik hen het trouwalbum al sturen en met deze blog sluit ik deze prachtige dag af. (Wat niet weg neemt dat ik vast nog wel wat foto's op Instagram zal posten ;))

Ga je zelf trouwen in 2018? Je mag mij altijd vrijblijvend mailen voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek te plannen. Het lijkt mij in ieder geval een eer om deze prachtige dag ook voor jou vast te kunnen en mogen leggen.

#trouwen #trouwfotograaf #trouwfotografie #huwelijk #verloofd #leeuwarden #fotograafnoordholland #fotograaf #blog #trouwenin2018

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page