top of page

familieportret


Al een tijd geleden zocht Roos contact met mij. Haar moeder werd 60 jaar en zij wilden haar graag een fotoshoot cadeau doen.

Zo gezegd zo gedaan. (Het leuke was dat het voor haar moeder tot op de parkeerplaats echt een verrassing was.)

Samen met de hele familie gingen wij in de richting van de duinen en daarna nog het bos. Met onderstaande foto's als resultaat. Het was een superleuke middag met deze fijne familie. Het weer werkte ook nog eens goed mee, een topdag dus!

Zoek jij nog een leuk moederdagcadeau? (of voor over een paar weken vaderdagcadeau) Denk dan eens aan een fotoshoot. Een blijvende herinnering voor altijd. Voor meer informatie mag je mij altijd vrijblijvend mailen of kan je op deze site bij ''investering'' kijken.


133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page