top of page

Bij de hand


Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik een lichte fobie heb voor voeten. Ik heb er helemaal niets mee (behalve dan als het hele schattige kleine babyvoetjes zijn) Maar des te meer heb ik met handen. Ik vind ze zelfs fascinerend. Ze vertellen verhalen, tonen liefde en kwetsbaarheid.

Stellen die ik gefotografeerd heb zullen beamen dat ik meerdere foto's van hun handen maak en dat ik tijdens een shoot benoem dat ik graag een hand ergens in beeld wil hebben.

Ik ben zelfs bereid hoofden af te hakken om wel een hand in beeld te hebben (op de foto dan hè)

Geloof me, vanaf nu zal het je opvallen dat er vaak handen in beeld zijn en zal je zien hoeveel meerwaarde ze aan de foto geven.

Zie hier een kleine greep uit mijn handencollectie.


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page