top of page

Plants & Flower


Ken jij ze al? Ik moet heel eerlijk zijn, ik ken ze nog niet zo lang. Maar sinds ik bekend ben met Urban Jungle Bloggers, wist ik dat ik deel uit wilde maken van hun ‘’community’’.

Afgelopen weekend was ik bij meetthebloggers. Daar zag ik de inspirerende Judith en Igor, zij zijn het brein achter dit geweldige concept. Zij delen liefde voor planten en willen deze liefde met meer mensen delen, en via hen deel ik nu mijn liefde voor planten met jou.

Het thema van deze maand is Plants & Flowers, en zie hier hoe ik dit thema geïnterpreteerd heb.

Ik heb de bloemen en planten voor deze blog bij mijzelf thuis gefotografeerd. In deze blog laat ik zien hoe het er bij mij thuis uitziet en breng ik mijn liefde voor planten (Cactussen en vetplanten) en bloemen naar voren.

Geïnspireerd door wat je ziet en nieuwsgierig naar meer? Op de site van urbanjunglebloggers vind je nog meer inspiratie en kan je andere blogs lezen met dit thema. Onder #urbanjunglebloggers kan je ook op andere social media inspiratie en blogs vinden. Ik ben enthousiast en hoop volgende maand, met een ander thema, weer mee te doen!

Houd mijn blog en social media dus in de gaten!

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page