top of page

Jenniferadriene.com


JAAAA! Daar is hij dan! Het mocht even duren, en er zitten meer uren in dan ik in eerste instantie verwacht had, maar vol trots kijk je nu naar mijn portfolio/blog.

Jenniferadriene.com is een feit.

Zoals ik al schijf, op deze site vind je mijn portfolio (vol met foto's die als het goed is mijn style van fotografie weergeven) en mijn blog.

Deze blog wil ik (gericht op fotografie) wekelijks gaan bijhouden. Ik zal bloggen over foto's die ik maak, hoe ik ze maak en ik zal mijn inspiratie delen.

Mijn style van fotografie wil ik omschrijven als licht, puur en gemakkelijk. Ik fotografeer graag mooie momenten in het leven van mensen maar ik trek er ook graag op uit om mooie verschijnselen in de natuur vast te leggen. Daarnaast zal mijn liefde voor analoge fotografie zeker aan bod komen.

Interieur en styling hebben altijd mijn interesse gehad, dus wieweet ga je daar in de toekomst nog meer over terug lezen/zien.

Even kort over mijzelf:

Ik ben Jennifer van Veen (Adriëne is mijn tweede naam) en ik ben 26 jaar oud.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het cluster4 basisonderwijs.

Ik woon samen in Den Helder met mijn vriend en met mijn hond Moos.

Ik fotografeer al een aantal jaar en heb het tot vorig jaar vooral voor mijzelf gehouden. Vorige jaar oktober ben ik een facebookpagina (www.facebook.com/jenniferadrienefotografie) begonnen en dat smaakte al snel naar meer. Inmiddels een jaar later is hier dan dus de volgende stap! Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn blog te volgen en ik hoop dat ik jou ook een beetje kan inspireren.

Heb je vragen, tips of wil je reageren op mijn blog? Je kan mij mailen op: jenniferadriene@outlook.com of op deze pagina een reactie achter laten!

Tot snel!

#fotografie #blog #portfolio #voorstellen #style #fotografiestyle #puur #gemakkelijk #interieur #analoog

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page