• Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015 by Jennifer van Veen

Blog

Follow Us

14 Nov 2019

Eigenlijk zou ik deze blog ook  ''Het perfecte plaatje'' kunnen noemen.

Veel gezinnen die ik gefotografeerd heb weten het al. Kinderen doen tijdens een shoot wat ze zelf willen. Zo ook grote zus Eva. Supertrots op haar broertje, maar zo'n fotoshoot is natuurlijk oo...

17 Oct 2019

Onwerkelijk maar waar, daar is dan eindelijk een nieuwe blog! Mijn laatste blog schreef ik ruim een half jaar geleden. 

En ja, ik heb in de tussentijd niet stil gezeten en heel wat mooie momenten mogen vastleggen, waaronder de prachtige dag van dit stel.

Sander en S...

24 Apr 2019

Mijn lieve vriendin is in verwachting van haar eerste kindje. Aan mij de eer om dit vast te leggen.

Ik zou een hele blog kunnen schrijven over deze bijzondere periode, maar woorden schieten te kort.

Laat mij maar via beeld spreken, want oh is het geen plaatje?

 Ben jij in...

11 Apr 2019

De hele week zou volgens de weerberichten vrijdag de mooiste dag van de week worden. Je raadt het al, eenmaal vrijdag 22 maart was het alles behalve zonnig en lekker warm. 

Het was koud, er stond een gure wind en de wereld was klein door de mist. (om dit laatste de...

18 Mar 2019

Een tijd geleden won Alies via een actie op social media deze loveshoot. Vanwege het slechte weer hebben wij hem meerdere keren moeten verplaatsen. Poging nummer 3 bleek weer in het water te gaan vallen, maar dat mocht de pret niet drukken. Gezien de harde wind en (mot...

25 Feb 2019

In het voorjaar van 2018 had ik dit leuke gezin met z'n drieën voor mijn camera (zie hier). Heerlijk in een bos vol met bloesem op een stralende warme dag.

Nu 9 maanden later, had ik weer de eer om hen te fotograferen. Alleen één klein verschil; kleine Novée is erbij ge...

8 Feb 2019

Daar is ze dan eindelijk.

Zoals waarschijnlijk de meeste lezers wel al weten, maak ik vanaf mijn zus haar tweede zwangerschap ieder jaar  foto's van de dames. 

En dit was uiteraard ook de bedoeling rondom Julie haar vijfde verjaardag in September 2018. Toch kwa...

23 Jan 2019

Op een van de donkerste dagen in December ging ik naar Edgar en Joyce. Ik mocht hun lieve Siem ontmoeten en fotograferen.

Het licht was nogal ver te zoeken die dag en aangezien ik alleen met natuurlijk licht wil werken kan ik wel spreken van een uitdaging.

Met op het ein...

31 Dec 2018

Daar is hij dan. Lieve Sepp.

In het najaar heb ik een aantal foto's van zijn knappe zwangere moeder mogen maken. En nu een aantal weken later mocht ik hem dan eindelijk zelf ook ontmoeten. Daar waar ik er heilig van overtuigd was dat hij een meisje zou zijn, bleek het t...

17 Dec 2018

Terwijl ik deze blog schrijf ligt er buiten sneeuw. Een groter contrast is er niet. Want in deze blog neem ik jullie mee naar een hete dag in Augustus op het Griekse eiland Karpathos. Ik was hier om de dag van Lex en Noortje te fotograferen. Zij trouwden op het strand...

Please reload

Archive
Please reload